|
Obecny czas: 26 Sty 2021, 21:53
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1 [ 6 posty(ów) ] |
|
|
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Pinokio
|
Temat postu: Wypadek w Poznaniu, pasażer  Wysłany: 05 Sie 2011, 15:59 |
|
Siema! Jestem pasażerem w wypadku, który spowodował kolega nie z jego winy. Ktoś wymusił pierwszeństwo będąc pod wpływem alkoholu. Mam złamane dwie nogi, dość poważnie + złamany bark i nos z przemieszczeniem. Jakie mam prawa do odszkodowania?
|
|
|
|
 |
sandraw
|
Temat postu: Re: Wypadek w Poznaniu, pasażer  Wysłany: 14 Wrz 2011, 13:03 |
|
Ciężko jest w przypadku poważnych obrażeń ciała oszacować konkretne odszkodowanie, składa się na to wiele czynników. Przy podobnych obrażeniach kończyn dolnych i obrażeniach kończyn górnych oraz twarzy gdzie leczenie trwa bardzo długo, można sie starać nawet o 500 000. Należy się to Panu z ubezpieczenia OC sprawcy. Jeżeli będzie miał Pan dodatkowe pytania może Pan napisać do mnie na nr gg: 6075222
|
|
|
|
 |
Karolina 78
|
Temat postu: Re: Wypadek w Poznaniu, pasażer  Wysłany: 04 Gru 2011, 23:41 |
|
Zgadzam się z przedmówcą. Wysokość odszkodowania może mieć bardzo dużą rozpiętość. A wypadke zdażył się w Poznaniu czy okolicach Poznania?
|
|
|
|
 |
Overeating
|
Temat postu: Re: Wypadek w Poznaniu, pasażer  Wysłany: 07 Sty 2015, 08:34 |
|
I am a passenger in an accident that caused a colleague not his fault. Someone forced a priority while under the influence of alcohol. I have broken two legs, quite seriously + broken shoulder and nose with displacement. What are my rights to compensation?
_________________ watson
|
|
|
|
 |
Ewka33
|
Temat postu: Re: Wypadek w Poznaniu, pasażer  Wysłany: 31 Mar 2015, 15:34 |
|
Będąc pasażerem jak najbardziej masz prawo ubiegać się o odszkodowanie. Tym bardziej przy tak poważnych obrażeniach!
_________________ http://advoco.pl
|
|
|
|
 |
smelly03
|
Temat postu: Re: Wypadek w Poznaniu, pasażer  Wysłany: 12 Lip 2015, 08:53 |
|
Bez dwuch zdań.Nie ma opcji żeby sie nie starać Płacisz za przewóz to wymagasz prawda.Ja tez mam w samochodzie NW.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1 [ 6 posty(ów) ] |
|
|
|
|
|
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|